За сада су позната само нека од имена, попут Милене Качавенде, Марка Ђедовића, Миљане Кулића, Османа и Кристине Карић, Менсура Ајдарпашића, а на свом Инстаграму улазак је потврдила и контроверзна учесница ријалитија, водитељка и некадашња учесница "Парова" Слађана Петрушић.

Фото: ТВ Хепи принтскрин/Парови

 

Наиме, она је са пратиоцима на Инстаграму поделила да улази у "Елиту" и да нема хонорар, те да игра на све или ништа, али и да се нада искључиво победи.

- Улазим у „Елиту”, будите ми подршка као некад. Улазим без хонорара. Занима ме само прво место - или победа или излазим са нулом. Народ одлучује - написала је Слађа у оквиру својих Инстаграм сторија.

Пре неколико месеци Слађа је доспела у жижу јавности када је лажирала своју смрт, због чега је наишла на осуду бројних фанова.

Фото: принтскрин ТикТок

 

Тада се на њеном званичном профилу појавило саопштење које је наводно потписала њена породица да је Слађа преминула, објављен је чак и датум сахране, али је то демантовала њена сестра од тетке која је све време тврдила да је то још једна од Петрушићкиних измишљотина како би привукла пажњу. То се на крају показало и као истина, када се бивша учесница "Парова" огласила на једном порталу, а онда и на свом Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".