Jelena Đoković ima 37 godina, a i dalje izgleda kao devojčica. Mada je izjavila kako "lepota nije njena tema", ipak njena pojava izaziva mnogo pažnje.

Ona je postavila sebi zadatak da bude "najzdravija koliko god je to u njenoj moći". Zato je, kako kaže, posvetila mnogo vremena proučavanju zdravlja.

Foto: Profimedia

 

 

Dok neko jedva čeka da popije kafu kad se ujutru probudi, ona kafu ne može ni da okusi. Mnoge navike "odraslih" je testirala i odbacila, kao što su alkohol i cigarete. Jednom prilikom je priznala da je od alkohola povraćala tri dana i za to vreme izgubila četiri kilograma. Mučninu i povraćanje su joj izazivali i kafa i duvan.

Foto: Profimedia

 

 

Kofein ne uzima ni u formi zelenog čaja. Jednostavno, ne može da podnese da nešto drugo ima kontrolu nad njenim telom i zdravljem. Jelena podseća da je upravo naše telo jedna od retkih stvari na koju direktno možemo da utičemo i zato ne želi da prepušta tu kontrolu bilo kakvim supstancama koje izazivaju zavisnost.

Foto: Profimedia

 

 

Ona i Novak biraju ishranu biljnog porekla, a Jelena je podelila i recepte za specijalitete koje sama pravi, kao što su salata od kinoe ili slatkiši sa zdravim sastojcima. NJena poruka je da svako treba da osluškuje svoje telo i prilagođava ishranu u skladu sa onim što telo poručuje.

Jelena je visoka 176 cm, a prema većini navoda u medijima.

BONUS VIDEO: