- Pribavljeni su novi dokazi i očekuje se da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje - prenose američki mediji razlog odlaganja suđenja Volšu.

Podsetimo, on je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a kasnije je optužen i za ubistvo supruge. Na prvom suđenju izjavio je da nije kriv, a sudija mu je odredio pritvor, bez mogućnosti kaucije.

Prema navodima tužilaštva, Brajan Volš se sumnjiči da je suprugu ubio u podrumu kuće, potom njeno telo raskomadao i delove odneo na deponiju u kojoj se spaljuje smeće, kako njeni ostaci nikada ne bi bili pronađeni.

Inače, mediji su preneli i da je juče, na novom lokaciji vršena pretraga terena pošto su građani prijavili da bi u šumovitom predelu u blizini mesta na kom su živeli mogli da budu pronađeni novi dokazi, ali specijalni timovi policije nisu pronašli ništa što bi moglo da bude povezano sa ubistvom Ane Volš.

 - Telo Ane Volš nije pronađeno ali postoje brojni dokazi koji idu u prilog tvrdnji tužilaštva da je suprug Beograđanku ubio u kući, dok su njihova deca spavala na spratu, potom je raskomadao i uništio njeno telo. Pronađen je krvav tepih, tragovi krvi u podrumu, krvav nož, a u kontejneru za smeđe i testera na kojoj je bilo DNK tragova - preneli su mediji.

Dokazi su, kako navode, prikupljeni u 10 kesa, i to u kontejnerima u blizini kuće njegove majke.

 - Među dokazima su i ogrlica koju je Ana nosila, Prada torbica, potvrda o vakcinaciji protiv kovida, na njego ime, kao i drugi predmeti koji sadrže Anin i Brajanov DNK - navode oni.

Jedan od dokaza je i njegova pretraga preko interneta u vreme ubistva. Između ostalog, on je pretraživao "kako se rešiti tela, 10 načina da se uništi telo, koliko dugo se telo oseća".

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".