У медијима су се појавиле прве фотографије из серије, на којима Линдхарст пије пиво у пабу са глумцем из серије Келзијем Грамером, иначе добрим пријатељем са којим је глумио у пројекту "Човек из ла Манче" 2019. године.

- Он је сјајан човек и глумац. Драго ми је да је део овог пројекта. Упознали смо се док смо радили "Човека из ка Манче" и веома смо се зближили - рекао је Грамер за Линдхарста.

Линдхарст се није појављивао у медијима од септембра 2020. након смрти сина Арчија (19) који је преминуо од последица крварења у мозгу. Тада је пролазио кроз веома тежак период и причало се да се неће враћати глуми. Његов пријатељ, писац Лоренс Макс рекао је да Линдхарст веома тешко подноси смрт сина.

Фото: Профимедиа

 

- Сломљено му је срце, повукао се у себе више него икад. Мислим да се више неће враћати на сцену - рекао је Макс, али је Линдхарстов портпарол демантовао те информације.

Николас Линдхарст је најпознатији по улози Роднија Тротера, брата Дел Боја Тротера из серије "Мућке", али је остварио и низ других врло познатих улога. Гледаоци у Србији знају га као тајног агента Питера "Пиглета" Чепмена у серији "Тајни агент Прасе" и Герија Спероуа из "Лаку ноћ, душице".

БОНУС ВИДЕО: