U medijima su se pojavile prve fotografije iz serije, na kojima Lindharst pije pivo u pabu sa glumcem iz serije Kelzijem Gramerom, inače dobrim prijateljem sa kojim je glumio u projektu "Čovek iz la Manče" 2019. godine.

- On je sjajan čovek i glumac. Drago mi je da je deo ovog projekta. Upoznali smo se dok smo radili "Čoveka iz ka Manče" i veoma smo se zbližili - rekao je Gramer za Lindharsta.

Lindharst se nije pojavljivao u medijima od septembra 2020. nakon smrti sina Arčija (19) koji je preminuo od posledica krvarenja u mozgu. Tada je prolazio kroz veoma težak period i pričalo se da se neće vraćati glumi. NJegov prijatelj, pisac Lorens Maks rekao je da Lindharst veoma teško podnosi smrt sina.

Foto: Profimedia

 

- Slomljeno mu je srce, povukao se u sebe više nego ikad. Mislim da se više neće vraćati na scenu - rekao je Maks, ali je Lindharstov portparol demantovao te informacije.

Nikolas Lindharst je najpoznatiji po ulozi Rodnija Trotera, brata Del Boja Trotera iz serije "Mućke", ali je ostvario i niz drugih vrlo poznatih uloga. Gledaoci u Srbiji znaju ga kao tajnog agenta Pitera "Pigleta" Čepmena u seriji "Tajni agent Prase" i Gerija Speroua iz "Laku noć, dušice".

BONUS VIDEO: