Јавност је сведочила једној непријатној ситуациј 2018. године, на снимању једног новогодишњег програма. Драгана се прва јавила, Цеца отпоздравила, али након тога је уследило питаје: "Да ли се ми познајемо или не". Цеца јој је одмах одбрусила: "Не знам ти одлучи, јер ме час познајеш, час не познајеш".

Драгана Мирковић је својевремено, три године после ове непријатне сцене, проговорила о свом односу са колегиницом.

Драгана је објаснила тада да о Цеци никад ништа лоше није рекла и осврнула се са спорну реченицу са снимања новогодишњег програма.

Фото: АТА имагес

 

- У каквим смо односима? Ја стварно не знам, да ли се ми познајемо или не познајемо. Оно што мене чини мирном и сталоженом и не плашим ни једног питања и ничега, то је да ја никада ни једну ружну реч нисам рекла против те жене. Ако неко зна, слободно нек каже. Значи никада, а нажалост она јесте, нешто поприлично лоше је урадила на својој слави пре две године. Не знам зашто и чиме изазвана. То ми је много жао, јер то је беспотребно било, апсолутно. Стварно не знам шта јој је било, мора да је била нешто нервозна, јер не видим други разлог - испричала је Мирковићева за "Курир", па наставила:

- Рећи 'добро вече', не видим да је то неки изазов, да вас неко стварно онако извређа пред свима на конференцији за штампу, али Боже мој, то је њено право. Ако је она тако осетила, желела, слободно. Ја се добро осећам, ја овако функционишем у животу, ја идем уздигнуте главе, могу да прођем свуда без телехранитеља, ја знам шта сам говорила у животу, шта сам радила у животу... Ја стварно немам разлога да се ничега плашим у животу, нити да се плашим питања, тачно знам шта сам причала. Ја никада ништа лоше нисам рекла, стварно не знам откуд то... Да ли је њу неко нешто слагао, да ли јој је неко нешто рекао? Појма немам - објаснила је Драгана.

Фото: АТА имагес

 

Цеца је 2018. године на дан своје крсне славе, пред новинарима, прокоментарисала свој однос са Драганом и на који начин је она доживела случајан сусрет на снимању новогодишњег програма.

- Да вам кажем нешто, ви сте имали прилику да чујете снимак, додуше ја се слабије чујем зато што сам била у пролазу, јер сам се враћала са снимања. Драгана је седела поред моје гардеробе, и, наравно, ја сам ту морала да прођем. Искрено да вам кажем, када вас неко годинама у лошем контексту индиректно коментарише и прозива на један јако ружан и перфидан начин и коментарише на ружан начин и моју породицу, и мене, и каријеру, не очекујете да вам се јави. Она је то урадила, видели сте којим тоном, тим тоном је и њој било узвраћено, без икакве моје лоше намере - рекла је тада Цеца и додала:

- Нити имам лошу намеру, нити сам ја таква особа по природи. Друго, годинама се спочитава, сада сам видела и неке насловне стране, нико никоме не може да поклони каријеру, нити да буде крив за суноврат исте. Ја дотичној колегиници желим све најлепше као и свих година уназад, ви сте ми сведоци, никада за никог нисам рекла ружну реч, немам потребу за тим. Ја јој од срца желим да сними хит и да нађе мир.

БОНУС ВИДЕО: