Откако се појавила на такмичењу за "Звезде Гранда", Александра Пријовић је важила за једну од највиткијих певачица на српској естради.

То се, наравно, променило кад је остала у другом стању, пре пет година, а у трудноћи се доста угојила, нарочито у последња три месеца.

Фото: АТА имагес

 

- Стално сам имала горушицу, па сам јела теста, верујући да ће ми тако бити лакше - испричала је једном приликом певачица.

Она је после порођаја остала са чак 23 килограма вишка. Зато је отишла код нутриционисте и добила план исхране који јој је умногоме помогао.

- Потпуно сам избацила из јеловника слаткише, масну храну, газиране сокове и тесто - навела је тад Александра.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Aleksandra Prijovic

 

- Једем салате, рибу, разно поврће, пијем цеђене сокове и свакодневно уносим доста течности. Тако су се килограми губили и ја сада изгледам баш како сам желела - објашњава жена Филипа Живојиновића.

За њу је посебан проблем био то што није могла да се бави никаквом физичком активношћу будући да се породила царским резом.

- Ипак, за само три, четири месеца сам успела да скинем вишак килограма и чак будем мршавија него пре трудноће - објашњава певачица.

Фото: Тикток принтскрин/maksimovic.marko

 

Син Александар јој је убрзо помогао у одржавању витке линије, откако је проходао, Александра више нема проблема с вишком килограма.

- Мало једем, не стижем, а самим тим ми се и смањио апетит - каже певачица која је мршавија него икада.

- Имам мало целулита, Филип ме опомиње - признаје Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".