У медијима се спекулише како је син Драгана Стојковића Босанца, Александар Стојковић, наводно завршио у полицији због тога што је насрнуо на оца.

Отац и син су те наводе порекли и најавили тужбе против оних који шире ту причу, а сада је стигло и званично саопштење из Трећег основног тужилаштва у Београду.

Они такође кажу да су Драган и Александар негирали како се ишта десило, али на у полицији - пошто је хармоникашев син добио меру задржавања "због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици" у породичном дому Стојковића у Новом Београду.

Фото: Инстаграм принтскрин/d.s.bosanac_official

 

 

- Треће основно јавно тужилаштво у Београду одредило је задржавање дана 6.5.2023. године осумњиченом Стојковић Александру због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици из члана 194 став 1 КЗ, тако што је претходно дана 5.5.2023. године у стану у Новом Београду, применом насиља угрозио телесни интегритет оштећеног члана своје породице - оца, те након тога дана 6.5.2023. године позивао оштећеног и упутио претње да ће напасти на живот или тело оштећеног - кажу из Трећег основног тужилаштва за "Курир" и додају:

Фото: АТА имагес

 

 

- Након саслушања осумњиченог, који је негирао извршење кривичног дела, тужилаштво је предложило да се осумњиченом одреди притвор у трајању до тридесет дана, што је решењем суда и одређено. Приликом извођења доказних радњи испитани сведоци су искористили право ослобођења од дужности сведочења у смислу члана 94 Законика о кривичном поступку, те нису давали изјаву у кривичном поступку који се водио против осумњиченог. Услед недостатка других доказа утврђено је да не постоје основи сумње да је учињено дело за које се гони по службеној дужности, због чега је донета одлука тужилаштва да се кривична пријава одбаци.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: