Глумица Јелена Чворовић играла је супругу Богољубу Митићу Ђоши у серији "Породично благо" и како је објаснила "испратила његове прве велике тренутке у каријери". У разговору за "Блиц" Јелана нам је испричала да је Ђошу видела само десет дана пред смрт.

Фото: Јутјуб принтскрин/српкиња1601

 

 

- Глумили смо заједно у тој чувеној култној серији. Много ми је жао што је преминуо, јер је био млад човек. Видели смо се пре десетак дана и био је веома весео. Али оно што сам приметила јесте да је био много угојен и рекла сам му: "Побогу, Боги шта радиш то са собом, смршај мало", а он ми на то каже: "Кад чујеш експлозију, то сам ја експлодирао и рикнуо". Он се није чувао, уживао је у животу што ми је драго. Памтим га потуно специфичном шарму, иако није био школован глумац, имао је изванредан таленат - рекла нам је глумица на почетку разговора.

Фото: Сарић С.

 

 

- Када сам га први пут видела на читајућој проби на Кошутњаку, све колеге и ја рекли смо да ће стећи велику популарност и успех. На снимању смо проводили много времена заједно, имали смо те неке наше комичне сцене. Смејали смо се и били смо веома радосни. Та прва брачна ноћ је била посебно специфична, била је незаборна. Кикотање, смејање, једва смо се снимили, није се знало ко је блесавији од нас - каже Јелена и наставља:

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Није се жалио да има неких здравствених проблема, увек се смејао, а ја му кажем: "Шта радиш са собом?" био је толико угојен, са огромним стомаком. Рекао ми је да ужива и да му је јако лепо. Остаће запамћен као веома специфичан и посебан уметник, а у "Породичном благу" је добио фантастичну шансу коју је одлично искорситио - закључује на крају глумица.

БОНУС ВИДЕО: