Познати глумац Жарко Лаушевић може да се похвали блиставом глумачком каријером због које и те како може бити поносан, ипак његов највећи успех и понос јесу његова деца која је добио из два брака.

Најстарија ћерка Жарка Лаушевића из првог брака са Мајом Лаушевић, са којом има и сина Душана - Асја, иако јој је отац веома популаран, није жељна медијске сензације и не експонира се у јавности, а они који су је видели знају да плени изузетном лепотом, природношћу и харизмом.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Поред Асје и Душана, Лаушевић је у другом браку са супругом Анитом добио и ћерку Јану, за коју су његови наследници из првог брака веома везани.

Она, као и остатак породице, жели миран живот далеко од очију јавности, а томе сведочи и чињеница да је на друштвеној мрежи Фацебоок навела презиме Дабовић, које јој није ни девојачко нити удато, те се претпоставља да је то или мајчино девојачко или бакино презиме којим је желела да остане анонимна.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

 

Асја се 2014. године удала за црногорског музичара Николу Бошковића, с којим сада живи у Њујорку, и сви кажу да је права лепотица.

Како је једном приликом испричао за "Вијести", Никола је завршио Електротехнички факутет у Подгорици и није очекивао да ће га живот одвести на другу страну Атлантског океана.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

 

- А онда сам упознао супругу која живи у Чикагу. Веза на даљину је увек компликована, али нас двоје смо томе били веома посвећени. Када сам први пут отишао код ње у Америку, једна ствар код те земље ме је посебно привукла – разноврсност. Толико различитих људи функционише у оквиру једног великог система који поштују, што је за мене била фасцинантна појава - истакао је својевремено зет Жарка Лаушевића.

БОНУС ВИДЕО: