Марко Ђоковић, рођени брат Новака Ђоковића, ретко се јавно експонира, те многи и не знају да већ дуго његово срце припада лепој Бразилки Летисији Тесари.

Летисија је модна дизајнерка, а она и Марко упознали су се једном приликом у Марбељи.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Већ више од седам године су у складној вези и заједно живе. Иако ретко експонирају своју везу, Летисија је једном приликом путем Инстаграма Марку посветила емотивне речи.

- Не знам одакле да почнем када помислим на тебе, када причам о теби, када те погледам... Не знам одакле да почнем... Јер моја осећања према теби не почињу и не завршавају се... Не постоје речи кроз које могу да изразим као се осећам у тренуцима у којима заједно живимо... Волела бих када бих могла да објасним необјашњиво, сваки пут када покушам да откријем шта је то што осећам према теби, изнова... Не знам одакле да почнем. Моја љубав према теби почиње сваки дан, као да је то почетак нечег потпуно новог и необјашњивог. За почетак бих могла да кажем да те волим - написала је она.

У домаћим медијима својевремено су се појавили наводи да се Марко тајно венчао са својом изабраницом, међутим то је одмах демантовао његов отац Срђан Ђоковић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

- Свадба наше деце је нешто најлепше што можемо као родитељи да доживимо и то сигурно нећемо крити када се деси, то је нешто због чега смо поносни - објаснио је Срђан Ђоковић тада за "Блиц".

Он је такође додао да је Марко у годинама када би могао да почне да размишља о свечаном чину, али да се он и његова супруга Дијана не мешају у одлуке својих синова.

- Марко полако улази у раздобље када је могуће да се тако нешто деси у наредном периоду. Свакако када се одлучи на тај корак ми то нећемо крити, већ ће то сви знати - поручио је Срђан и открио да ли је породица Ђоковић задовољна снајком из Бразила.

 

 

- Знате како, ни ја нисам никога питао када сам бирао за себе, па сам тако васпитавао и моје синове. Ми се нисмо мешали и нећемо се мешати у њихове одабире, али сам потпуно сигуран да је Марко направио прави избор - завршио је Срђан.

Подсетимо, Марко је средњи син породице Ђоковић, Новак је најстарији, док је Ђорђе Ђоковић најмлађи.

БОНУС ВИДЕО: