Фолк певачица Стоја Новаковић добила је сина Милана када је имала само 17 година.

Ипак, тада није ни слутила да ће је задесити велика трагедија и да ће остати без мужа. Он је погинуо, а Стоја са дететом остала на улици.

– Удала сам се врло млада, са 16 година, за човека кога сам неизмерно волела, као и он мене. Сина Милана сам родила у седамнаестој години и убрзо почела да наступам с једним бендом, уз сагласност супруга. Та идила је трајала до моје 19. године, када се десила та несрећа, онда је све кренуло наопако – испричала је она.

Како је рекла, породица њеног мужа је није волела, а није била у добрим односима ни са својом породицом која се није слагала са њеном раном удајом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zmijanchev

 

– Истог дана када је мој муж сахрањен, његова породица је мене и дете од непуне три године избацила на улицу! Нисам стигла ни своје ствари да понесем, изашла сам без ичега. Моји су ми још раније, када сам одлучила да се удам, рекли да се код њих више не враћам. До касно у ноћ, ишла сам кроз село и на сав глас вриштала и плакала! Наредних неколико месеци син и ја смо били код моје пријатељице, с њом сам делила последњу шољу кафе и последњи комад хлеба – изјавила је тада Стоја.

Она је сина успела да изведе на прави пут и он данас ради у психијатријској болници и има двоје деце.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".