Елена је претходних месеци била вредна, решена да се у нови дом усели пре зиме. Жеља јој се остварила. Већ је стигла и да уреди просторије које одишу комфором и топлом атмосфером. Како неке изгледају открила је управо славна креаторка на свом профилу на Инстаграму.

 

 

- Ваша деца нису ваша деца. Она долазе кроз вас, али не и од вас, и премда су са вама, не припадају вама. Можете им дати своју љубав, али не и своје мисли. Јер, они имају властите мисли. Можете окућити њихова тела, али не и њихове душе, јер њихове душе бораве у кући од сутра, коју ви не можете посетити чак ни у својим сновима - цитирала је Верица чувеног Калила Џубрана, а затим додала:

- Своје снове претворила је у стварност, измаштала и реализовала невероватном брзином, снагом упорности и духовном јачином. Вредно и креативно моје, нека те шумске виле чувају уживајући с тобом у твом микросвету. Воли те мама.

 

 

Прво место у фото-албуму припало је импресивној дневној соби. С разлогом. Осликани свод са чијег се централног дела спушта раскошни лустер, украсне цигле иза камина, топли пастелни тонови, аутентични прекривачи за намештај, уникатне стоне лампе, антиквитети...

Довољно да закључимо како је дизајнерка истанчаног укуса дом опремила по мери сопственог хедонизма. Сигурни смо да ће у овој јединственој космајској оази уживати и шумске виле које је Верица поменула.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".