Глумац Кристофер Вокен посљедњим је фотографијама растужио јавност. Године су дониеле своје, а он је потпуно ослабио те је на првИ поглед готово непрепознатљив.

Кристофер Вокен појавио се у јавности након дуго времена док је присуствовао прослави 80. рођендана Роберта Де Нира у Њју Јорку.

Фото: Профимедиа

 

 

Култни глумац, који је глумио уз ДеНира у филму ''Ловац на јелене'' из 1978. стигао је у ресторан "Лоцанда Верде" заједно са супругом Георгианне с којом се венчао 1969.

Звезда ''Слеепy Холлоw-а'' носила је црну мајицу, тамноплави сако и широке панталоне. Глумац је на новијим фотографијама видно ослабио и године су узеле маха, али од свог посла према којем гаји велику љубав и даље не одустаје.

Фото: Профимедиа

 

 

80-годишњег Вокена ћемо следећи пут видети на екрану у новом наставку филма ''Дуне: Парт Тwо'', а тренутно глуми Бурта Гудмана у ТВ серији, ''Северанце''.

О пензији још не размишља, а кренуо је да ради као врло млад. Занимљиво је да је као тинејџер радио као кротитељ лавова у циркусу, а кад је имао 15 година, свидела му се фризура легендарног певача Елвиса Прислија, па ју је копирао и отад је није мењао.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Иначе, своју супругу Георгианне упознао је давних шездесетих. Заједно су радили као плесачи у позоришној представи ''Wест Сиде Сторyј-а'', а отада су нераздвојни.

- С времена на време гледам кроз прозор и мислим: Осјећам се прилично добро. Рачуни су ми плаћени, жена ми је здрава, време је лепо. То је заправо све до чега ми је стало - рекао је Кристофер за ЊјуЈорк Тајмс у фебруару 2022.

Фото: Профимедиа

 

 

Пар никад није имао деце, а глумац је једном и о томе дао своје мишљење.

- Волим радити колико год могу јер немам децу, немам хобије, не радим ништа друго. И драго ми је што немам децу. Имам два брата и они имају пуно деце, долазе у моју кућу и увек ми је драго кад оду. Имам жену, ожењен сам већ тридесет пет година, а имам и неке мачке, али могу отворити врата да и оне изађу, тако да је прилично лепо.

БОНУС ВИДЕО: