Они су јој пружили срећно и дивно детињство. Губитак прво деде Радомира 2020. године, а затим и баке Раде пре две године, веома је тешко пао певачици.

 

 

- Они су ми усадили традиционалне вредности са којима и данас живим. Неко време, док сам ишла у средњу школу, живела сам са оцем са којим сам у одличним односима и често смо заједно - испричала је Милица својевремено, објаснивши да није у контакту са мајком.

- Нисам, једноставно тако се догодило. Она је после развода у почетку долазила да ме види, а касније се није много интересовала за мене. Сада ми нису потребни нови људи у животу. Мајчинску љубав добила сам од бабе и деде.

Фото: Принтскрин

 

 

Како је певачица испричала, мајку Мирјану Ђорђевић годинама није видела. Сада се појавила фотографија Мирјане и многи кажу да веома личе.

- Због неких околности имала сам прилику да је једном видим издалека, и то је сав контакт који сам са њом имала. Од малих ногу научена сам да будем борац и да верујем највише себи, да преузмем одговорност за сваку одлуку коју донесем - рекла је певачица.

Фото: Принтскрин

 

 

Кружиле су приче да је мајка Милице Павловић била изложена насиљу од стране тадашњег супруга, што је навело њу да побегне и остави своје дете.

- Мирјана и њен муж Драгослав (Миличин отац) радили су у Швајцарској. Када је имала три месеца, довели су је код бабе и деде, а они су се вратили у Швајцарску да раде. Још неколико година живели су заједно, а онда су се развели. Милица је остала код бабе и деде - испричао је један комшија за портал 24седам.рс.

БОНУС ВИДЕО: