Упознали су се 1959. године на њенон наступу, венчали две године касније, а почетком јануара 1965. родила им се ћерка Гордана.

Иако је наизглед њихов брак био савршен, шушкало се да је Радмило неверан. Наводило се да је имао аферу са Лепосавом Јанков о чему је она говорила тек у позним годинама.

- То је далека прошлост за мене. Радмило и ја забављали смо се још као млади, пре него што се он оженио Силваном, а ја се удала. После десетак година поново смо се срели. Био је пред разводом, а ја сам се управо развела и била очајна. Тако смо поново започели везу која је трајала преко три године. Јесте то била велика љубав. Када је почео да ради као тренер у Немачкој, одлазила сам код њега авионом сваког викенда у Офенбах. Силвана није желела да се разведе. Сазнала је за нас и почела да ме узнемирава. Иако разведени, муж и ја живели смо у истом стану, у посебним собама. Баш на мој рођендан она је упала и одмах почела да ме чупа за косу, гребе по лицу и удара. Муж ме једва одбранио - рекла је за магазин "Лена" једном приликом она и описала како је дошло до сукоба.

- Враћала сам се са Радмилом са мог рођендана. Кад смо стигли пред моју кућу, излетео је Златан Илић да нас обавести да Силвана чека од 11 сати и да ће ме убити. Радмило је окренуо кола и пошао у Дубљанску улицу где станује Илић. Тамо смо се нашли сво троје. После договора одлучили смо се да ипак пођем на спавање у свој стан. Баш пред кућом изненада се појавио Силванин "капри" и благо нас ударио. Радмило је излетео из кола да види шта се догодило. Силвана је фуриозно истрчала, сва врата изузев оних поред волана била су закључана. Силвана је упала у кола баш кроз та врата. Вриснула је да ће ми ископати очи. Окренула сам главу и ставила руку преко очију. Друга рука ми је била чврсто стегнута. Златан Илић је мислио да је то Силванина рука и чврсто је држао. Она ме је вукла за косу. Радмило је почео да је извлачи из кола. Није ме пуштала. Радмила је вукао Пера Миленковић. Трајало је то неколико минута. Сви су били на мени - рекла је тада Лепосава.

- У болници Драгиша Мишовић су ми прегледали и установили повреде. Тукла ме је још једном, на улици. Радмило је био присутан. Тужила сам је, али је Радмило био на њеној страни. Тако се све завршило. Они су се помирили, ја сам се поново венчала с мужем и родила сина који је нажалост преминуо у 23. години. Била сам у Амстердаму када сам чула да је Силвана погинула. Заплакала сам. Никада нисам ништа имала против ње - додала је Лепосава.

- Три и по године су били заједно - причала је Силвана. - За све то време она је њега черупала. Све што је зарадио давао је њој, ни динара у кућу. И нормално је што јој је сад жао што га је изгубила. Мој муж је на суду рекао да је она имала мужа, пријатеља и њега, и да су је сви издржавали.

Радмило се 13 година након што је Силвана настрадала у саобраћајној несрећи оженио Миром Пејић са којом је и данас у браку.

(ЛепаиСрећна)

БОНУС ВИДЕО: