Oni su joj pružili srećno i divno detinjstvo. Gubitak prvo dede Radomira 2020. godine, a zatim i bake Rade pre dve godine, veoma je teško pao pevačici.

 

 

- Oni su mi usadili tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno - ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

- Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Foto: Printskrin

 

 

Kako je pevačica ispričala, majku Mirjanu Đorđević godinama nije videla. Sada se pojavila fotografija Mirjane i mnogi kažu da veoma liče.

- Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem - rekla je pevačica.

Foto: Printskrin

 

 

Kružile su priče da je majka Milice Pavlović bila izložena nasilju od strane tadašnjeg supruga, što je navelo nju da pobegne i ostavi svoje dete.

- Mirjana i njen muž Dragoslav (Miličin otac) radili su u Švajcarskoj. Kada je imala tri meseca, doveli su je kod babe i dede, a oni su se vratili u Švajcarsku da rade. Još nekoliko godina živeli su zajedno, a onda su se razveli. Milica je ostala kod babe i dede - ispričao je jedan komšija za portal 24sedam.rs.

BONUS VIDEO: