Постоје хороскопски знаци чија је снага воље и упорност много много већа него код осталих. Они ће се увек борити до краја без обзира на околности и тежину ситуације.

Борбеност може бити врло задивљујућа карактеристика.

Али, понекад бити и „напорна“ – ако неко свим силама жели главом кроз зид.

Ован

Особе рођене у овом хороскопском знаку су под владавином Марса, те воле да буду вође. Овнови често наређују, а људи их радо прате. Све желе да остваре одмах, код њих нема околишања.

Због тога понекад делују као мува без главе, па чак помало и детињасто. Требало би најмање два пута да размисле о својим акцијама и могућим последицама на ближње, саветују астролози.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Шкорпијама је тешко да се дистанцирају од људи или осећања, те допуштају „све на себе“. Срећа да су снажног карактера, свеједно у каквој су дилеми, увек ће се извући и из свега изаћи јаче него икад пре.

Астролози саветују особама рођенима у знаку Шкорпије да се фокусирају на ствари које могу добро да контролишу, као што је говор.

Ако своју снагу усмере у правом смеру, те нису превише доминантни, онда не спадају тек у најборбеније, него у најуспешније хороскопске знакове.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчеви се никад, али баш никад не предају. Један су од најамбициознијих знакова који сваком изазову приступа са одушевљењем.

Рано су научили колико је важан тежак посао. Знају да им је потребно да уложе много времена и труда како би своје снове остварили.

То их чини мудрим главама међу борбеним знаковима.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".