Летњу паузу након напорне, али веома успешне сезоне, кошаркашки ас Никола Јокић проводи у својој домовини. Српски центар тренутно борави у родном Сомбору где су га са нестрпљењем дочекали чланови породице, бројни пријатељи и суграђани који поново имају прилике да се сусретну са успешним спортистом.

Свој боравак у Србији он користи на квалитетан начин, иако је првенствено посвећен породици, он проналази времена за разне активности, а ту је и омиљени хоби, коњичке трке, које рекло би се, не пропушта.

У авантурама му се недавно придружио саиграч из Денвера и пријатељ  Арон Гордон који се у Николином крају по свему судећи одлично проводи, а у то смо имали прилике да се уверимо путем друштвених мрежа.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Низ фотографија Николе Јокића и НБА звезде освануло је на популарним социјалним платформама, па смо видели да су заједно пратили "Тркачки дан" на сомборском хиподрому, а ипак једна недавна изазвала је лавину реакција.

Наиме, прави бум на друштвеним мрежама, али и прозивке на рачун популарног Сомборца изазвала је једна фотографија Николе Јокића настала у тамношњем познатом ресторану. 

Расположени Јокић и Гордон позирали су са конобаром те је фотка осванула на свим могућим платформама, а један детаљ привукао је изузетну пажњу.

Једна Твитерашица дала је себи за право да постави фотку на којој је видно да он у руци држи спаковану храну и то уз веома неумесан коментар:

 

- Колики сељак мораш бити да од конобара тражиш да ти спакује од ручка што ниси појео… Брт имаш милионе, освести се више - гласио је њен опис ове и те како запажене фотке, а убрзо затим уследили су бројни коментари, сви до једног у Јокићеву одбрану.

Иако је храна коју Никола у држи у руци вероватно била поручена за понети, многи су изнели мишљење да није срамота тражити да се спакује остатак непоједеног ручка и да је то свуда у свету сасвим нормална и уобичајена ствар.

(Story)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".