Водитељка Наташа Аксентијевић потпуно се трансформисала и смршала је преко 20 килограма, а своје тело сада поносно показује на мрежама.

Она је недавно открила да више није на строгом режиму исхране, а признала је шта сада једе.

- Тренутно нисам на дијети, ја сам мршавила у оквиру једног пројекта, али надам се да ћу наставити. Ја желим да смршам у хуманитарне сврхе, некоме да помогнем, то сам тако одредила, јер мени није важан број килограма, за мене је битан само када је здравље у питању. Није важно да ми тренирамо да бисмо на плажи били лепи, него да тренирамо како бисмо наш организам држали у пуној снази - рекла је недавно водитељка и додала:

- Због здравља је јако важно да се човек бави својим телом. Тренутно једем шест торти дневно, осам баклава и двадесет четири ћевапа са доста лука, а дијета је отишла на зимски одмор - изјавила је Наташа Аксентијевић у фебруару за "Нова".

Подсетимо, Наташа је смршала преко 20 килограма.

- У борбу са килограмима ушла сам из знатижеље, да видим како је то да будеш добра риба. Да ли је амбалажа оно што продаје садржај. Колико су добре ноге важније од доброг вокабулара, и да ли је узак струк битнији од широког схватања. Мада знам и за ону да је знатижеља убила мачку. Надам се да неће бити тако у мом случају - нашалила се она.

БОНУС ВИДЕО: