Низама Хећимовић навела је у изјави полицији у Градачцу да ју је невенчани супруг Нермин Сулејмановић претукао јер му храна коју је спремила није била укусна!

"Аваз" је дошао до транскрипта изјаве где се види да је Низама Хећимовић 4. јула у полицији навела да је претучена дан раније око 19.30 сати у породичној кући Нермина Сулејмановића. Навела је да се Нермин "жалио на храну" да му није укусна и да ју је након вербалне расправе физички напао.

- Као невенчана супруга желим да користим благодети закона и не желим да дам изјаву о наведеном догађају, који сам пријавила дана 4. јула, али желим да се мом невенчаном супругу изрекну мере забране приласка мени, узнемиравања, док се ситуација око нашег детета не реши путем надлежних институција, а ја више не желим да живим са Сулејмановић Нермином. Изашла сам из његове куће са дететом, а имајући у виду да је Нермин насилна особа, претио је позивима да се вратим што пре и да ће ме наћи где год се налазим тако да се ја бојим његовог присуства. То је све што имам да изјавим - навела је Низама Хећимовић у полицији.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Нермин Сулејмановић, подсетимо, починио је у петак троструко убиство.

Најпре је усмртио невенчану супругу Низаму Хећимовић испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала. Злочин је преносио уживо на Инстаграму.

Фото: Друштвене мреже

 

 

На узнемирујућем снимку, који је сада обрисан са друштвених мрежа, само неколико секунди пре него што ће Низами испалити метак у главу, питао ју је зашто га је пријавила полицији, а несрећна жена је одговорила да се бојала за себе и дете.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Нермин је потом убио још двоје људи, оца и сина, турске држављане, Ђенгиса и Дениса Ондера. У крвавом пиру је рањена и супруга и мајка убијених која се налази на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

(Аваз)

БОНУС ВИДЕО: