Nizama Hećimović navela je u izjavi policiji u Gradačcu da ju je nevenčani suprug Nermin Sulejmanović pretukao jer mu hrana koju je spremila nije bila ukusna!

"Avaz" je došao do transkripta izjave gde se vidi da je Nizama Hećimović 4. jula u policiji navela da je pretučena dan ranije oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića. Navela je da se Nermin "žalio na hranu" da mu nije ukusna i da ju je nakon verbalne rasprave fizički napao.

- Kao nevenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona i ne želim da dam izjavu o navedenom događaju, koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom. Izašla sam iz njegove kuće sa detetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, pretio je pozivima da se vratim što pre i da će me naći gde god se nalazim tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim - navela je Nizama Hećimović u policiji.

Foto: Društvene mreže

 

 

Nermin Sulejmanović, podsetimo, počinio je u petak trostruko ubistvo.

Najpre je usmrtio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Zločin je prenosio uživo na Instagramu.

Foto: Društvene mreže

 

 

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan sa društvenih mreža, samo nekoliko sekundi pre nego što će Nizami ispaliti metak u glavu, pitao ju je zašto ga je prijavila policiji, a nesrećna žena je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Nermin je potom ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

(Avaz)

BONUS VIDEO: