Нада је испричала да се неким певачицама, с којима је дугогодишња пријатељица, много свиђа њена ракија, па јој обично пре него што допутује у Београд поруче неколико флаша, које би им радо дала и за џабе кад види колико је воле.

- Естради разносим и продајем ракију и воћке с Таре. Скоро ме је звала једна колегиница, не бих да је именујем јер је старија жена, па ми каже: "Надо, ја сам се ужелела оне твоје ракије! Ако долазиш скорије, да ми спустиш две, три флаше, па нека стоје у фрижидеру, уредно бих платила." Ја кад то чујем, дође ми да дам раџу за џабе, пошто она шика као луда! Онда се сетим труда који сам уложила, па наплатим - почела је Нада, те објаснила због чега највише времена проводи на имању на планини.

Топчагићка је потом испричала да себе, без лажне скромности, сматра највећом звездом на нашим просторима, те и да за такве изјаве има добро покриће.

Фото: АТА имагес

 

- Сматрам себе највећом звездом на нашим просторима и нисам скромна по том питању. Ја сам шоумен, звезда мора да има све, не само да стане и пева. Певала сам светским фацама на догађајима широм Европе и тако сам седела са знате каквим ликовима?! Па да би ми позавидели многи! Онима који поседују градове. То ме није искомплексирало, али мора да се зна ко је каква звезда. Бар да се поштујемо како треба и све ће бити океј. Нисам ја певачица која се препуцава с колегиницама, али ако ме неко поткачи, сигурно нећу да се покријем ушима и ћутим. Знам да се браним, а ствари увек назовем правим именом - тврди фолкерка.

(Република.рс)

БОНУС ВИДЕО: