Тако се неретко кроз њене објаве на Инстаграму могу прочитати разни цитати и поруке женама.

Јеремићева је сада отворила душу и открила ко је повредио и какве људе презире. 

- Мораш да живиш оно што представљаш људима. Никада нисам ценила преваранте. Кроз живот до сад, многи блиски људи су ме разочарали јер нису имали карактер који подржава њихову причу у медијима коју желе да представе. Зато сам их избрисала притиснувши тастер "delete" из мог живота, али и живота нације. Никада нећу подржавати преваранте. Ни у животу, ни у медијима. Волим искреност. Исправност. Да си исти када те нико не посматра. Истински тријумф је у карактеру. Да останеш доследан себи чак и када ти се понуди неморално - започела је Јована, потом поменула оне који не подржавају ријалити:

- Имиџ и репутација (чак и лажна) воде те до врха, али само карактер те одржава на врху. Нема компромиса у исправности. Или ће бити исправно или неће бити. Моја одговорност у медијима региона је велика. Зато водим рачуна о свему. Јесам строга, али сам правична. Не пружам подршку лажним ликовима, чији поступци не подржавају причу коју пласирају у медијима. Лажни морал презирем. Зато сам увек бранила ријалити јер су га нападали они гори од њих - највећи прељубници овог времена. Смета им јер у њему виде себе и своја бешчашћа. Свако се креће у кругу своје покварености. Више волим у том случају да интервјуишем грешника који признаје своје грешке и мења се. На боље - написала је водитељка.

- Моћно је када о неком знаш све, а ћутиш. У свом ћутању срамиш га више него што он хвали себе у свом лажном представљању нацији. Али, ћутање је најмоћније оружје када је тастер у рукама оног ко је исправан и карактеран. Само такав зна како исправно да поступи. Зато је силан у свом сјају.

БОНУС ВИДЕО: