Tako se neretko kroz njene objave na Instagramu mogu pročitati razni citati i poruke ženama.

Jeremićeva je sada otvorila dušu i otkrila ko je povredio i kakve ljude prezire. 

- Moraš da živiš ono što predstavljaš ljudima. Nikada nisam cenila prevarante. Kroz život do sad, mnogi bliski ljudi su me razočarali jer nisu imali karakter koji podržava njihovu priču u medijima koju žele da predstave. Zato sam ih izbrisala pritisnuvši taster "delete" iz mog života, ali i života nacije. Nikada neću podržavati prevarante. Ni u životu, ni u medijima. Volim iskrenost. Ispravnost. Da si isti kada te niko ne posmatra. Istinski trijumf je u karakteru. Da ostaneš dosledan sebi čak i kada ti se ponudi nemoralno - započela je Jovana, potom pomenula one koji ne podržavaju rijaliti:

- Imidž i reputacija (čak i lažna) vode te do vrha, ali samo karakter te održava na vrhu. Nema kompromisa u ispravnosti. Ili će biti ispravno ili neće biti. Moja odgovornost u medijima regiona je velika. Zato vodim računa o svemu. Jesam stroga, ali sam pravična. Ne pružam podršku lažnim likovima, čiji postupci ne podržavaju priču koju plasiraju u medijima. Lažni moral prezirem. Zato sam uvek branila rijaliti jer su ga napadali oni gori od njih - najveći preljubnici ovog vremena. Smeta im jer u njemu vide sebe i svoja beščašća. Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti. Više volim u tom slučaju da intervjuišem grešnika koji priznaje svoje greške i menja se. Na bolje - napisala je voditeljka.

- Moćno je kada o nekom znaš sve, a ćutiš. U svom ćutanju sramiš ga više nego što on hvali sebe u svom lažnom predstavljanju naciji. Ali, ćutanje je najmoćnije oružje kada je taster u rukama onog ko je ispravan i karakteran. Samo takav zna kako ispravno da postupi. Zato je silan u svom sjaju.

BONUS VIDEO: