Кристина Митровић, прелепа наследница Жељка Митровића, гаји љубав према луксузу, те са задовољством посвећује пажњу детаљима попут ташни, наочара, накита и ексклузивне гардеробе, али не изостају ни луксузна путовања.

Њену моду елеганцију можемо да испратимо на њеном Инстаграм профилу, где с посебним ентузијазмом истиче своју страст према скупоценим торбама. Тренутно, Кристина ужива у раскошном одмору на Сен Тропеу у друштву свог дечка милијардера, док вечери проводе у најпрестижнијим ресторанима.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

За најлуксузнија места, неопходан је и одговарајући дрес код, а млада лепотица, којој не мањка елеганције и стила, с лакоћом га је испоштовала.

Кристина је заблистала у жутом сакоу и црвеном торбом, која носи етикету чувене Хермес Биркин торбе, најскупље на свету. Овај изузетни модел, толико пожељан међу љубитељкама моде, готово је немогуће набавити, јер на њу се чека неколико месеци.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/сиxцхицк

 

Са званичног сајта посвећеног продаји луксузних брендова, сазнајемо да је овај модел тренутно распродат, а његова цена од 8.500 долара, односно отприлике 7.740 евра, представља тек незнатан издатак за оне који уживају у раскоши.

Кристинина отменост у модном свету увек мами пажњу, а она с грациозношћу и шармом сјајно се сналази у свету раскоши и гламура.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".