Осмог дана августа формирао се нумеролошки низ 8-8, што за астрологију значи – отварање портала по имену Лавља капија.

Шта је Лавља капија?

Он ће имати утицај све до 12. августа, али ће постепено слабити тако да је најснажнији баш тог првог дана, односно 8. августа, за који астролози кажу да би за многе могао да буде најсрећнији дан у години.

Астролози истичу да је Лавља капија одлична прилика за манифестовање ствари за којима жудимо из дубине душе, као и да је неопходно фокусирати се на оно што нам је на срцу и послати Универзуму молбу да нам то и оствари.

Фото: Профимедиа

 

 

Шта нам доноси Лавља капија?

Овај астролошко-нумеролошки портал припадницима већине знакова Зодијака јача интуицију у наредним данима, да ће енергетске вибрације бити високе и да ћемо доживети ослобођење заосталих и негативних емоција.

Очекује се и јачање креативности, као и успостављање хармоније, а највише ће се од Лавље капије окористити ови хороскопски знакови.

Ован

Време је за велике ризике!

На путу су вам се нашле препреке и изазови, али како Лавља капија ствара хармонију с вашим знаком, слободно ризикујте и добићете награду у виду спокоја, мира и личног задовољства. Срећа је на вашој страни.

Бик

Дом је тамо где вам је срце, што значи да ћете бити окренутији породици, кући и заједништву. Сада вас спољни свет интересује мање него иначе, а потребни су вам подршка, љубав и мир, без много узбуђења и турбуленција, па је сјајан тренутак да се осамите са својим најмилијима.

Близанци

Енергија Лавље капије инспирисаће вас да откријете више о свету који вас окружује, нарочито у креативном и интелектуалном смислу. Ово је идеалан тренутак да започнете нешто ново и конструктивно: да с локалном заједницом решите неки проблем у средини у којој живите, да се повежете с људима који деле ваша интересовања и страсти, да упишете нови језик, да закажете путовање о ком сте дуго маштали...

Рак

Ако је питање новца нешто што вас брине, сада је сјајан моменат да уз моћ енергије низа 8-8 оставите проблем иза себе.

Небеске прилике можете преокренути у своју корист, тако што ћете бити неколико корака испред и, рецимо, на папир ставити све предстојеће трошкове и пажљиво испланирати како ћете да потрошите следећу уплату коју добијете.

Не стидите се да се обратите другима за помоћ ако је ситуација тешка јер је сад моменат када ће они бити великодушни и стрпљиви.

Лав

Будући да је тренутно сезона владавине Лава, припадници овог знака Зодијака су на врхунцу енергије.

Учествујете у свему, има вас свуда и сви погледи су упрти у вас! Међутим, не пуштате да будете само лутка у излогу, већ учествујете активно, доносите мудре одлуке и проналазите време да се окренете свом унутрашњем "ја" и уживате у сваком тренутку. Као и људи који вас воле кад су у вашој близини!

Девица

Лавља капија вас смешта у ситуацију да радите ствари које заиста пријају вашој души. Окрените се себи, својим жељама и сопственој потрази за миром, окружите се предметима и догађајима који вам не уносе компликације у живот и беспотребно вас излажу стресу.

Како се ближите сезони владавине свог знака, припремите се за остварење снова које би могло да се деси такада будете у миру са самим собом.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Пријатељства напредују и мењају се, а важно је остати отворен за нова познанства колико и за повезивање с људима из прошлости.

Управо бисте то могли да очекујете: позив некога с ким дуго нисте били у контакту, али га никада нећете заборавити, био он стара љубав или некадашњи пријатељ. Прихватите тај позив и нећете се покајати.

Шкорпија

Већ дуго желите да напредујете у каријери и нисте потпуно задовољни местом на ком се налазите, а Лавља капија ће одблокирати лошу енергију која вам стоји на том путу. Када се стаза рашчисти, ништа вам неће сметати да узмете оно што вам припада, али никако не чекајте пасивно да се то деси. Тражите и трудите се ако сте сигурни да је то оно што сте заслужили.

Стрелац

Обратите пажњу шта вам Универзум поручује током Лавље капије.
Веома је важно да преиспитате себе, своје жеље и ставове, да освестите све аспекте своје личности како бисте препознали ултимативни циљ и оно што ће вам донети истинску срећу. Што се више повежете са собом, то ће вам бити лакше да будете потпуно спокојни и водите хармоничан живот.

Јарац

Ако већ неко време кубурите с новцем, сада је моменат за манифестовање просперитета. Затворите очи, медитирајте, усредсредите се на оно за чиме жудите, понављајте као мантру...

Водолија

Водолије дефинитивно нису најдиректнији људи на свету када су у питању теме љубави, али сада се то мења.

Енергетски портал Лавља капија ће вам дати потребну храброст и помоћи вам да кажете како се заиста осећате, да говорите отвореније и будете спремни за ситне гестове који се памте. Сви око вас биће одушевљени!

Рибе

Сада је време да будете најбоља верзија себе, да урадите нешто лепо за друге. Без обзира на то хоћете ли локалној библиотеци донирати своје старе књиге, уплатити новац за неку хуманитарну акцију, одрећи се нечега што више не користите или само провести више времена с онима који су вас увек жељни, будите великодушни с оним што имате, било то време, материјално или нешто треће.

БОНУС ВИДЕО: