Према његовим речима, ту је ситуацију теже поднео и од затвора и од тренутка када су пуцна на њега.

- Теже од једног и другог било ми је кад сам се последњи пут развео. Најтежа ситуација у животу! Али све се у животу преброди… Са свим својим бившим супругама сам остао пријатељ - рекао је Лукас.

- Има важна реченица, не желим бити Сократ или Аристотел… Мој живот се своди само на ту једну реченицу: 'Постао сам најсретнији човек на свету оног дана кад сам спознао да је живот једно тешко сра*е' Не само мени, него свима. То је тако мени, теби… Знаш, узимао сам кокаин цео живот, нисам могао деци то да кажем… Данас им могу рећи: 'Немојте то узимати, дрога је штетна!'

Фото: АТА имагес

 

- Није ми било тешко да изађем из тог пакла, јер кад сам пожелео ја сам изашао. Узимао сам само кокаин. Са њима могу имати проблеме само они који имају пуно лове и могућности да се навуку.

- Кад ми је доктор рекао да престанем да пијем ја сам престао, тако је било исто и са дрогом. Имам је*ену друштвену одговорност коју мало ко од мојих колега има и зато причам о овоме. Отац сам четворо деце, знам колико ме и друга деца воле. Не желим да се неко од њих почне да се дрогира због мене - искрено је рекао Лукас за "Слободну Далмацију".

БОНУС ВИДЕО: