Prema njegovim rečima, tu je situaciju teže podneo i od zatvora i od trenutka kada su pucna na njega.

- Teže od jednog i drugog bilo mi je kad sam se poslednji put razveo. Najteža situacija u životu! Ali sve se u životu prebrodi… Sa svim svojim bivšim suprugama sam ostao prijatelj - rekao je Lukas.

- Ima važna rečenica, ne želim biti Sokrat ili Aristotel… Moj život se svodi samo na tu jednu rečenicu: 'Postao sam najsretniji čovek na svetu onog dana kad sam spoznao da je život jedno teško sra*e' Ne samo meni, nego svima. To je tako meni, tebi… Znaš, uzimao sam kokain ceo život, nisam mogao deci to da kažem… Danas im mogu reći: 'Nemojte to uzimati, droga je štetna!'

Foto: ATA images

 

- Nije mi bilo teško da izađem iz tog pakla, jer kad sam poželeo ja sam izašao. Uzimao sam samo kokain. Sa njima mogu imati probleme samo oni koji imaju puno love i mogućnosti da se navuku.

- Kad mi je doktor rekao da prestanem da pijem ja sam prestao, tako je bilo isto i sa drogom. Imam je*enu društvenu odgovornost koju malo ko od mojih kolega ima i zato pričam o ovome. Otac sam četvoro dece, znam koliko me i druga deca vole. Ne želim da se neko od njih počne da se drogira zbog mene - iskreno je rekao Lukas za "Slobodnu Dalmaciju".

BONUS VIDEO: