Дуги низ година брачни пар Митровић своју љубав негује и успешно одолева свим изазовима које јавни позив са собом носи, а овај успешни двојац једно другом је највећа подршка и ветар у леђа и три деценије касније.

Складни супружници упознали су се на Трећем каналу и већ тада је почела њихова љубавна прича, а о првом сусрету и почетку везе, Жељко је говорио са осмехом на лицу:

- Милицу сам упознао случајно када сам гостовао у њеној музичкој емисији на Трећем каналу. Не знам ја да причам те приче. Боље да њу питате. У ствари, њој је фалио превоз, а ја сам имао кола или тако некако.

Фото: АТА имагес

 

- Сећам се да сам уложио много енергије да освојим ту девојку - признао је једном приликом Митровић и додао да њему и Млици данас нису потребне речи да би се разумели, а духовито је истакао и да се од ње не раздваја чак ни када иде у тоалет, што је и она потврдила.

- Жељко и ја се волимо више него када смо се упознали, а упознали смо се пре скоро 30 година, ваљда смо ушли у један ултразрео и апсолутно љубављу испуњен животни период који је по свим својим аспектима најтоплији и најпосвећенији период у нашим животима - рекла је Милица, која је у браку са Жељком добила ћерке Кристину и Андреу.

БОНУС ВИДЕО: