Певачица Ана Кокић наступала је у једном престоничком локалу, а за ову прилику одабрала је елегантну црну хаљину у којој је заблистала.

 

 


Она је дошла видно расположена, те је са припадницима седме силе говорила о детаљима из свог приватног живота. Ана је открила шта може да је изнервира, како проводи слободно време, а и да ли је коначно проншла нову љубав.

- Људи смо, свашта може да ме изнервириа, али учим да ме не дотичу те неке ствари. Изнервирају ме некултурни људи, то што немамо основну културу и понашање - прича Ана и открива како проводи слободно време:

- Највише се одмарам код куће, са сестром увече гледам филм. Када немам наступе гледам да негујем лице да будем без шминке...

Фото: АТА имагес

 

Ана је из брака са Николом Рађеном добила две ћерке, а сада је признала да ли би јој сметало да оне крену њеним стопама.

- Питале су ме када ћу их водити на неки наступ. Током лета имале су припреме, камп, па нисмо могле да се уклопимо. Нећу се противити ако се лате микрофона, за сада су у спорту. То је јако лепо и здраво, поготово сада у овом периоду када се развијају. Волела бих да и остану у спорту, али и да узму микрофон, подржаћу их, подршка је најважнија - истиче певачица.

Након развода од ватерполисте, у јавности није познато да је Ана имала партнера, а сада је открила да ли је спремна за нову љубав.

 

- Свако лето доноси неку нову љубав? Мислим да сам матора за то. Мени је живот последњих година некако другачији. Када изађем из куће онда радим, а када сам код куће онда проводим време са породицом и блиским пријатељима. Немам прилике да излазим толико и упознајем нове људе. Ја сам стара школа, не прихватам удварање преко друштвених мрежа. Ако хоћеш да ми се удвараш, приђи ми, представи се, кажи нешто... На први поглед мора нешто да те чачне, нешто да ти се допадне, да би наставили конверзацију. Нисам спремна за нову љубав, једноставно, имам друге приоритете у животу и не размишљам о томе. Нисам расположена за такво нешто сада, немам времена, али биће ваљда једног дана - закључила је Кокићка кроз осмех.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".