Pevačica Ana Kokić nastupala je u jednom prestoničkom lokalu, a za ovu priliku odabrala je elegantnu crnu haljinu u kojoj je zablistala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 


Ona je došla vidno raspoložena, te je sa pripadnicima sedme sile govorila o detaljima iz svog privatnog života. Ana je otkrila šta može da je iznervira, kako provodi slobodno vreme, a i da li je konačno pronšla novu ljubav.

- LJudi smo, svašta može da me iznerviria, ali učim da me ne dotiču te neke stvari. Iznerviraju me nekulturni ljudi, to što nemamo osnovnu kulturu i ponašanje - priča Ana i otkriva kako provodi slobodno vreme:

- Najviše se odmaram kod kuće, sa sestrom uveče gledam film. Kada nemam nastupe gledam da negujem lice da budem bez šminke...

Foto: ATA images

 

Ana je iz braka sa Nikolom Rađenom dobila dve ćerke, a sada je priznala da li bi joj smetalo da one krenu njenim stopama.

- Pitale su me kada ću ih voditi na neki nastup. Tokom leta imale su pripreme, kamp, pa nismo mogle da se uklopimo. Neću se protiviti ako se late mikrofona, za sada su u sportu. To je jako lepo i zdravo, pogotovo sada u ovom periodu kada se razvijaju. Volela bih da i ostanu u sportu, ali i da uzmu mikrofon, podržaću ih, podrška je najvažnija - ističe pevačica.

Nakon razvoda od vaterpoliste, u javnosti nije poznato da je Ana imala partnera, a sada je otkrila da li je spremna za novu ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

- Svako leto donosi neku novu ljubav? Mislim da sam matora za to. Meni je život poslednjih godina nekako drugačiji. Kada izađem iz kuće onda radim, a kada sam kod kuće onda provodim vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Nemam prilike da izlazim toliko i upoznajem nove ljude. Ja sam stara škola, ne prihvatam udvaranje preko društvenih mreža. Ako hoćeš da mi se udvaraš, priđi mi, predstavi se, kaži nešto... Na prvi pogled mora nešto da te čačne, nešto da ti se dopadne, da bi nastavili konverzaciju. Nisam spremna za novu ljubav, jednostavno, imam druge prioritete u životu i ne razmišljam o tome. Nisam raspoložena za takvo nešto sada, nemam vremena, ali biće valjda jednog dana - zaključila je Kokićka kroz osmeh.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".