Слоба Радановић, важи за певача који је својим гласом, песмамма и једноставношћу освојио срца публике. Певач често на друштвеним мрежама коментарише сва актуелна дешавања, а сада се огласио на свом Инстаграм профилу и прокоментарисао рад својих колега.

Радановић је прво прокоментарисао занимљиву чињеницу да је сатана био први музичар, након што је постао пали анђео. Међутим, Слобу су изгледа шокирали неки нови пројекти његових колега па је замолио родитеље да пазе шта њихова деца гледају и слушају:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/слобарадановиц

 

- Неке приче кажу да је сатана, односно ђаво био први музичар. Након што је постао пали анђео, одлучио је да се музиком инфилтрира међу људе, што има смисла. - написао је певач па наставио:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/слобарадановиц

 

- Поједини музичари су перформери и јасно је да музика мора да буде различита и то је све у реду, заиста не желим никог да осуђујем, или да омаложавам било чији рад и труд.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/слобарадановиц

 

- Али молим вас, обратите пажњу шта слушате ви или ваша деца. О чему те песме певају. Како ти костими изгледају и како се уопште осећате док вам се све то презентује. Почели смо да нормализујемо ђаволе и демоне. Не дозволимо то! - написао је Радановић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".