Принц Филип и принцеза Даница Карађорђевић на Видовдан су поделили са јавности да ће по други пут постати родитељи, као и да бебац стиже на јесен. Тада смо добили и прве фотографије трудне Данице, када је са Филипом позирала испред Храма Светог Саве на Врачару, општини у којој су изградили прелеп дом за њих и сина принца Стефана.


Сада имамо и нове фотографије срећне породице на одмору у Грчкој. Карађорђевићи нашли су пиктуралан предео на Атосу и одлучили да направе нове породичне фотке. Бистро море, топао песак, и разиграни Стефан - права идила.

 

Након тродневне посете Хиландару на Светој Гори, принц Филип је одлучио да се опусти са супругом и сином на приморју. За фотографије обукли су се у пешчане нијансе и бело, и сликали су се на плажи или стенама надомак обали.

Смештај који су одабрали није нимало случајан, као што је принцеза објаснила у својој објави на Инстаграму.

- Овај хотел саграђен шездесетих година има занимљиву симболику због своје јединствене позиције близине са границом са Светом Гором и недалеко од луке из које испловљава брод за Свету Гору. Уживали смо у прелепом амбијенту, комфору, љубазности, у природи која окружује хотел и погледу на део Свете Горе. У миру и спокоју регије Атос на којој се налазе најважнији православни манастири, чувари наше историје и традиције - написала је Даница Карађорђевић.

Фото: Архива Новости

 

Иако је принц Стефан украо шоу на овим фотографијама, Даница је привукла посебну пажњу, јер први пут имамо прилику да видимо њен стомачић који се назире испод лаганих хаљина.

Подсетимо, у октобру 2017. године принчевски пар заклео се на вечну љубав. Свадбена церемонија обављена је у Саборној цркви, а славље настављено свечаним пријемом и вечером у Белом двору. Годину дана касније постали су родитељи дечака, принца Стефана Карађорђевића.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".