Станија Добројевић прави свадбу на Карибима. Старлета је већ неколико месеци у вези с момком који је пореклом с наших простора, али живи и ради у иностранству.

Станија је раскинула с дечком с којим је била у вези од прошле године, после разлаза с Марком Марковићем, али није дуго самовала. После само неколико недеља "пала" је на момка који је с наших простора, али живи и ради у иностранству и има 38 година као и она. Њен изабраник због посла често путује у Америку, где су се и упзнали. "Одлепила" је за успешним бизнисменом, а он је држи као мало воде на длану! Скоро није била толико заљубљена, па ме не чуди што је после само неколико месеци почела да планира будућност с њим. Чезне да се уда и да роди дете, открива Станијина другарица.

Фото: Инстаграм принтскрин/станијадобројевиц

 

Она додаје да је атрактивна старлета већ добила веренички прстен:

Позвала ме је прошлог месеца и рекла ми да се верила! Испричала ми је да је с дечком била на одмору у Лас Вегасу и да ју је тамо запросио. Припремио је романтичну вечеру на балкону хотела у ком су одсели и извадио прстен. Одушевила се! Сад су заједно у Мајамију и тамо ће остати до свадбе. Мало ми је све то деловало пребрзо, па сам је питала да ли је трудна, али ми је рекла да није.

Према њеним речима, романтично венчању присуствоваће само најближи чланови породице.

Фото: АТА имагес

 

Чим се верила, позвала је мајку Славицу и брата Санија. Рекла им је да припрема венчање на Карибима, као и да ће им послати авионске карте. Изненадила сам се што је одлучила да све буде на обали мора, пред малим бројем људи, јер ми је раније причала како жели велику и гламурозну свадбу. Очигледно је одустала од тога.

Мада ће венчање бити интимно, старлета ипак жели бајку.

Сад је у потрази за декоратером, јер жели да све буде у њеној омиљеној розе боји. Чак ће имати и розе цвеће у коси. Каже да ће она бити Барби, а младожења Кен - прича Станијина пријатељица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".