Након турбулентног раскида са Миљаном и жестоким ратом са породицом Кулић, Ненад Мацановић Бебица решио је да надокнади пропуштено време и придружи се чарима слободног младалачког живота, а за све то му прави друштво ни мање ни више него бивша Задругарка, атрактивна Слађа Лазић.

 

 

Мацановић је одлучио да превише не пати због љубавног краха са Миљаном, те се упустио у авантуру са бившом ријалити цимерком и решио да поново постане прави заводник.

 

 

Бебица је дао све од себе да Слађи омогући право уживање и потпуно јој испуни дан, те ју је попео на квад и пружио јој забавну вожњу, а с обзиром да обоје нису скидали осмех са лица, очигледно су се сјајно провели. Они су након вожње позирали и снимали заједно, а те моменте су објавили јавно на својим друштвеним мрежама, док га је Слађа у једном моменту и загрлила, што је Бебици по свему судећи и те како пријавило и импоновало, те су једном моменту изгледали као прави пар, а како ће Миљана реаговати на овај призор, остаје нам да испратимо у наредном периоду, а познато је да међу њима последњих пар дана влада сукоб невиђених размера и оптужби.

Бебица је након пола сата објавио још две фотке са Слађом, на којима су врло присни, те је он љуби у врат док му она седи у крилу и смеје се.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".