Позната глумица Дубравка Мијатовић себе и чланове своје породице чува од очију јавности тако да се о њима мало и зна. Својски се труди да свој целокупан живот сакрије од радозналих погледа.

Где се налази њен кутак у којем живи са ћеркама Ивом и Саром и где се након напорног дана враћа, такође је тема о којој се не зна много а будући да на "Инстаграму" она није активна попут већине својих колега, ентеријер ове куће остаће непознат.

Захваљујући друштвеним мрежама ипак нам се указала прилика да сазнамо како изгледа модерно здање у којем глумица живи, а судећи по екстеријеру зграде која се налази у једном елитном делу наше престонице, не сумњамо да је и изнутра дом Дубравке Мијатовић савршено уређен.

Како ретко даје интервју и прича о детаљима из живота, многи сматрају да је глумица веома затворена за сарадњу са припадницима седме силе, а да ли је таква и у приватном животу сазнала је екипа "Пулсонлине" портала која се упутила у крај где Дубравка живи и поразговарала са комшијама.

- Све знам шта се дешава у крају, бивши сам полицајац и то ми је у природи. Дубравку ретко срећем, понекад када прође улицом. Никада се не јавља. Затворена је особа - каже Милош који и у пензији брине о безбедности свог краја, а своје мишљење је изнела и Дубравкина школска другарица:

Фото: В. Данилов

 

 

- Виђам је. Често се срећемо у оближњој продавници. Дубравка и ја смо ишле заједно у основну школу. Стално јој се јавим и увек је питам како је. Фина је жена - рекла је Јелена која се са Дубравком зна одмалена.

Она отада није променила место становања, одрасла је у овом делу Београда где је и сада дом Дубравке Мијатовић. Породична кућа у којој јој живе родитељи налази се у улици поред њене, а комшије о њеним родитељима имају само речи хвале.

- Дубравка живи овде у близини, а ту су јој и родитељи. Живе једно од другог на пет минута. Видим је само у пролазу, а када се сретнемо, никада се не јави. Затворена је за разлику од њених родитеља, са којима се увек лепо испричам. Знам је више са телевизије и из серија, него из комшилука - преноси Сторy.рс

(Сторy, Пулсонлине)

БОНУС ВИДЕО: