Тамара се нашој публици представила глумећи улогу Леле, жене која је променила пол у филму "Читуља за Ескобара". У овом остварењу Тамара, тј Лела је залудела опаког Гандија, ког је играо Војин Ћетковић. Ипак, многи су је упамтили по улози у серији "Љубав у залеђу". 

Фото: Јутјуб принтскрин/No name

 

 

Тамара је имала још неколико улога у Србији, али је каријеру наставила да гради у Хрватској. У међувремену је добила друго дете, ћерку Нушу, са супругом, лекаром Данком Велимиром Врдољаком.

Из бурног првог брака са бившем ватерполистом Хрвојем Шинтићем Тамара има сина Тому. Њеном супругу ово је пето дете.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamara.vrdoljak

 

 

Тамара и Данко су брачне завете у августу 2018. године на Хвару и то у потпуној тајности, а ово је шокирало хрватску јавност, која практично није ни знала да су Тамара и Данко у вези.

Глумица и некадашња манекенка је нешто мало пре венчања била у вишемесечној вези са лекаром Андрејем Тотхом, а да све још више личи на сапуницу - Врдољак је био шеф поменутом Андреју!

 

Фото: Инстаграм принтскрин/tamara.vrdoljak

 

 

- Мајчинство у овим годинама је лепо, лишено страхова које сам искусила са Томом док је био беба... Опуштенија сам. Данко ми помаже да се опустим. Он је диван тата. Са Нушом много шетамо, воли да буде на ваздуху, фасцинирају је крошње дрвец́а, задовољство је гледати је како посматра грање и лишц́е  –  рекла је глумица. 

Она данас ужива у улози мајке и супруге и узима од живота само оно најбоље.

БОНУС ВИДЕО: