Македонац Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, својом појавом на естради подигао је велику прашину, а дуго након тога није престајао да интригира јавност.

Јавност је Бокија 13 упознала његовим уласком у ријалити, када је пажњу привукао тиме што се облачио у женске костиме, пропагирао скупоцене марке и лагодан живот којим је живео.

Фото: Инстаграм принтскрин/boki13official

 

Многи га се сећају као буцкастог момка, обучен у женске крпице на којима су шљаштиле познате папрено скупе марке.

Међутим, онда се у једном тренутку повукао из јавности, па се неколико година касније појавио са доста килограма мање, обучен у отмена мушка одела. Боки 13 је свој изглед довео до непрепознатљивости, те је тек тада многима личио на мушкарца, но у уснама је и даље имао силиконе.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Канал 5 ТВ

 

2019. године као бомба одјекнуло је да је Боки 13 ухапшен под оптужбом за рекетирање, а читава акција одиграла се на путу за Миконосу, на граничном прелазу за Грчку. Тако је, у секунди, планиране тропске дане на овом луксузном и нимало јефитном острву Боки 13 заменио оним у затворској ћелији.

Прво питање које се наметнуло јесте како је Боки 13, који је од 2010. године три пута улазио у ријалити програме, за свега четири године стекао милионско богатство.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Канал 5 ТВ

 

- Јовановски се сумњичи и за прање новца, односно да је 1,5 милиона евра, колико је узео, убацио у легалне токове тако што је покуповао одећу и плаћао путовања - изјавила је испред суда тужилац Вилма Рускоска, док су у том тренутку у притвор спроводили Јовановског који је тај моменат искористио како би дао свој коментар:

- Говори лажи - било је све што је рекао Боки 13 који је са лисицама спроведен у затворску ћелију, преноси Република.

Иначе, Бојан Јовановски претучен је у затвору где издржава вишегодишњу казну.

Током боравка у затвору, њега су претукла тројица мушкараца, према речима извора из македонског листа напад су наводно извршила двојица осуђеника, а поред Бокија нападнута је још једна особа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".