Славни глумац кога смо упознали у серији "Породично благо", "Стижу долари", "Срећни људи". 

Током своје дуге каријере, Данило Лазовић се трудио да своју приватност сачува од јавности, тако да се његова супруга Бранка која је рођена на Цетињу није појављивала, баш као ни деца. Једном приликом, њихова ћерка Јелена је испричала како су се упознали: 

- Мама и тата су се упознали на Златару 1976. године. Он је са својом класом на тамошњој смотри говорио стихове, а она је са фолклором стигла са Цетиња да учествује у програму. Данило је седео у башти хотела док су тек пристигле Цетињанке излазиле из аутобуса. Обратио се Нади Блам: "Је л' видиш ону девојку? То ће ми бити жена". Упознали су се и то је било све - открила је својевремено ћерка Јелена.

Бранка се после тога вратила у подгорицу где је студирала права. Пет година после првог сусрета су почели да се забављају. Добили су четворо деце Милену, Јелену, Вука и Милоша.

Како би деца имала боље одрастање и избегла очеву популарност из центра Београда, преселили су се на Авалу. 

- Мислим да је то нешто најбоље што је тата могао да уради јер нас је склонио с асфалта, па су моја браћа и сестра уместо да расту чекајући лифт, уживали у природи и здравом детињству -испричала је јелена у једном интервјуу где су говорили само чланови породице Лазовић. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: