Репер Стефан Ђурић Раста тренутно је у Црној Гори где има низ наступа, а недавно је заједно са бившом супругом Аном Николић прославио 6. рођендан ћерке Таре, која је израсла у праву малу даму.

- Ја нисам желео да тај рођендан буде медијски пропраћен. Желео сам да то буде приватно, да то буде моменат у коме ћу се дружити са мени блиским људима и заиста је тако и било. Било је фино, била је и Ана, били су сви људи и то је био моменат где Тара може да буде срећна и да учествује у тим неким моментима које она воли и да сви буду ту. То је моменат када је најбитнија и уживао сам у том моменту.

Фото: АТА имагес

 

На рођендани су били и Растини отац и мајка, који су дуги низ година у браку, али се јавно не експонирају.


-Они су толико дуго заједно. Ја сам пре овога толико дуго славио њихове годишњице, 30, 40 година брака. Толико волим да са њима обележавам то, јер ретко је то данас, ретко је да се неки људи толико дуго држе заједно и да уживају. Ја негујем те њихове годишњице и надам се да ће то и мени да се деси.

Сусрет бивших супружника Ане и Расте на рођендану ћерке био је дирљив, а репер је открио о чему су разговарали.

Фото: АТА имагес

 

- Када је дошла, искрено ћу ти рећи, ја сам јој рекао "Да ли је могуће да ниси дошла када су сви људи долазили?". Међутим, ја њу заиста разумем, она је неко ко искрено није желео да квари уопште тај моменат или било шта. Она се појавила искључиво због Таре и мени је то заиста значило у том моменту и било ми је битно као тај један тренутак и то сам ценио. Био сам са њом сваког момента, да испратим ту целу ситуацију. Морам ти признати, без обзира колико нисам очекивао да ће бити ту, јер ми је она сама рекла да неће долазити, јер се чујемо свакодневно. Рекла је да ми међусобно направимо рђендан, али се на крају појавила и заиста ми је било драго јер знам да је то значило Тари.

Ђурић је тренутно у вези са девојком Маријом, а прославили су и другу годишњу љубави.

- Друга годишњица. Ја сам неко ко не воли ту реч "годишњица", јер ми то звучи јако обележавање нечије смрти. Рекао сам и њој "молим те немој, то годишњица ми звучи као неко црно место, да је умро неко, прекрсти се и то". Ја стварно после Ане нисам имао баш неке везе. Доста година је и прошло док нисам нашао Марију и неког са ким ћу да будем дуго и мислим да сам заиста урадио праву ствар. Нисам јурио било шта да ми се деси, него сам заиста слушао своје срце. Немам тај моменат да генерализујем све жене, иако сам имао развод мрзим и да будем у фазону "то не ваља, то није у реду". Ја сам остављао увек моменат да постоји нека жена која је другачија и то се мени заиста десило и на томе сам захвалан.

- Марија је неко ко је из породице која може да има све у животу и да има милионе. Ја сам њу заволео јер је то једно скромно дете и неко ко заиста цени живот и сваки дан у животу и није зависна од новца, од материјалног. У мом свету, у ком сам ја, то се јако ретко налази. Јако је ретко наћи било кога ко је у том фазону и то ми је нешто што је првенствено запало за око. У почетку, ја сам био, онако, недостижан за њу. Ја сам у Крашићима тек после годину дана уопште успео да дођем у контакт са њом. Буквално, годину дана сам је освајао. И тај моменат када је она схватила да је то - то, она је мене звала на крају и то је заиста било то. Стварно сам срећан. Ја нисам пре тога имао неке рибе, нити се нешто виђао, нити правио неке фарсе. Веровао сам да ће доћи моменат када ће се појавити неко ко је исправан и то се на крају и десило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".