Slavni glumac koga smo upoznali u seriji "Porodično blago", "Stižu dolari", "Srećni ljudi". 

Tokom svoje duge karijere, Danilo Lazović se trudio da svoju privatnost sačuva od javnosti, tako da se njegova supruga Branka koja je rođena na Cetinju nije pojavljivala, baš kao ni deca. Jednom prilikom, njihova ćerka Jelena je ispričala kako su se upoznali: 

- Mama i tata su se upoznali na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l' vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se i to je bilo sve - otkrila je svojevremeno ćerka Jelena.

Branka se posle toga vratila u podgoricu gde je studirala prava. Pet godina posle prvog susreta su počeli da se zabavljaju. Dobili su četvoro dece Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Kako bi deca imala bolje odrastanje i izbegla očevu popularnost iz centra Beograda, preselili su se na Avalu. 

- Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu -ispričala je jelena u jednom intervjuu gde su govorili samo članovi porodice Lazović. 

(Informer)

BONUS VIDEO: