Ида је врло позната певачица која има завидну каријеру. Она је на свом Инстаграм профилу поставила врло интересантно питање, а то је да ли родитељи требају примењивати ударце у васпитању деце? 

- Ударите ли који пут своје дете? Ово је табу тема на нашим просторима, премало се пише и размишља о томе. Који пут се триска/шамар/шиба сматра делом 'традиције'. И нас су лупали, па шта нам фали? Јако је тешко бити родитељ, често плешемо по рубу живаца. И ја сам мислила да ћу бити кул мама чаробница, а постала сам досадна мама смарачица. Али шта дете учи из ударца свог родитеља? - запитала се певачица, па додала:

 

 

- Да је насиље нормално и да је то легитимна форма односа. Такав однос ће и само понављати у свом окружењу са слабијима од себе. да већи и јачи имају право на насиље. Погнуће главу пред сваким ко је физички јачи или хијерархијски на вишој позицији. Да је незаштићено. Родитељи и дом значе сигурност сваком детету. Насиљем губи свој "сафе плаце". Да није довољно вредно. И најважније, деца коју тучемо никада нас неће престати волети. Они нас воле бесконачно и безусловно, али ће мање волети себе и то је оно најпогубније. Желимо ли то свом детету? Пробајмо боље - закључила је Ида Престер на друштвеној мрежи Инстаграм, уз фотографију са својим сином. 

После ове објаве, подигла се прашина на друштвеним мрежама и бројни родитељи су почели да деле своје искуство у вези васпитања: 

Подсећања ради, певачица ужива у складном браку са Иваном Пешевским са којим има два сина, Рока и Риа. Они су свој живот адаптирали на реалацији Београд- Загреб. 

БОНУС ВИДЕО: