Ћерка Весне Змијанац, Николија Јовановић и њен изабраник Реља Поповић су осам година заједно и имају две ћерке. Међутим, још увек се нису одлучили да уплове у брачне воде. 

Како наводи извор "Стара", пар је решио да у октобру обави венчање али у строгој тајности.  Весни није било драго што су овакве вести сакрили од ње. 

Како наводи извор Стара, Николија и Реља планирају да крајем септембра отпутују у Атину са ћеркама и да се венчају далеко од очију јавности. О венчању би били обавештени само кумови. 

Весни је старија унука Реа саопштила ове вести. на почетку јој није било јасно о чему дете прича, али је после схватила и позвала Николију: 

- Весна је одмах позвала Николију и рекла јој да зна за њен и Рељин план и да не може да верује да су тако велику ствар сакрили од ње. Почела је да плаче, па Николија није знала ни шта да јој каже. Рекла је да ће јој све објаснити, само да се смири. Весна криви и Рељу, јер сматра да је он требало да инсистира на томе да се њој каже, а не да пристане на то да само кумови знају. Једва се смирила. Николија јој је касније објаснила да су Реља и она само причали о томе, али да још увек ништа нису заказали. На крају је рекла да ће и она бити присутна, али да о томе ћути - говори за Стар извор близак Весни.

БОНУС ВИДЕО: