Неки људи излазе са партнерима који не успевају у потпуности емоционално да их подрже. Можда их сматрате хладнима, безбрижнима или равнодушнима, али остаје чињеница да су недоступни кад сте у кризи. Таква особа која је емоционално недоступна, стално се бори да изрази или управља својим осећањима и развије емоционалне везе са другима. Неки од ових хороскопских знакова немају емоционалну способност да доживе емпатију.

Ован

Овнови су најбољи љубавници када је у питању физичка интимност. Но, када је њихов партнер у проблемима, радије се клоне било каквог сукоба јер не желе на њега да губе време и енергију. Неки од ових људи дају високи приоритет остварењу својих циљева и избегавају да се усредсреде на своје љубавнике.

Шкорпија

Нема начина на који можете да критикујете радну етику Шкорпије јер су они предане и корисне колеге. Али својим партнерима не дају све од себе у било којој вези у коју се упусте. Ситуација кризе у свакој романтичној ситуацији иритира и нервира Шкорпије. То је углавном зато што радије одржавају ствари безбрижним и веселим без постизања истинске емоционалне дубине.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Као ваздушни знакови, ови људи често се клоне несугласица са љубавником јер се боје да ће њихов партнер бризнути у плач. Неугодно им је да буду у близини уплаканих појединаца. Због тога се ретко појављују како би подржали особе у тешким тренуцима те покушавају да избегну сваку ситуацију у којој би се њихов партнер осећао рањиво.

Бик

Бикови не воле романтичне турбуленције јер нису сигурни хоће ли стајати уз свог партнера када су узнемирени. Својим љубавницима радије пошаљу цвеће са честитком, бомбоњером или ваучером како би се осећали боље, а да заправо не морају да буду у њиховој близини. Чине све што могу како би избегли тешке разговоре са својим партнером.

БОНУС ВИДЕО: