Венера у Лаву кренуће ретроградно 23. јула и трајаће све до 3. септембра, а то значи повратак старих љубави и обнављање романси. Као и у случају ретроградног Меркура, ова позиција Венере није повољна за нове емотивне почетке, а повратак на старо може на послетку да се испостави као грешка.

Ретроградна Венера донеће повратак старих љубави за знакове међу којима су Лавови, Стрелчеви и Овнови. Сви хороскопски знакови ће бити под утицајем овог аспекта, али ће наведена три посебно да се издвоје.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Венера ће бити ретроградна у вашем петом пољу, тако да ћете обновити контакт са бившим партнером. Неко са ким сте раније нешто емотивно имали пожелеће да се врати у ваш живот. Обнављање старе романсе под аспектом ретроградне Венере на крају може да се испостави као грешка, јер ће се ваша осећања од октобра драстично променити. Ово је уједно неповољан период за почетак било каквих нових емотивних односа.

Стрелац

Ретроградна Венера у Лаву доноси вам појављивање особе која се тренутно не налази у другом граду. То је неко са ким нисте били у контакту, можда чак годинама. Та особа може да буде чак и друге националности или вере. У сваком случају очекујте појављивање старе љубави.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Ви ћете од свих знакова највише бити погођени утицајем ретроградне Венере јер се налази у вашем знаку. Пред вама је узбудљиво лето у којем ћете поред нових познанства имати и налет особа из прошлости. Имаћете могућност од 23. јула да се помирите са неким из прошлости и поравнате рачуне, али исто тако можете да направите грешку током лета јер ћете се вратити уназад у емотвном смислу.

БОНУС ВИДЕО: