Постоје људи који су врло опрезни када су у питању емоције. Тешке су нарави, затворени и не опуштају се лако па је веза с њима увк пуна изазова. С временом се можда и могу опустити, али њихова личност се ни тада не мења превише. У астрологији се сматра да је најтеже бити у вези с ова четири знака.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Девице је најтеже волети. То је због њихове самосталне природе и неспособности да се отворе људима. Везама приступају аналитички, а не романтично, што их чини дистанциранима и тешкима за заједнички живот. Оне се ослањају на себе и уверене су да не требају никога. Ако с временом успеју стећи поверење у партнера, отвориће се љубави.

Шкорпија

Шкорпије су затворене и немогуће их је прочитати, због чега је прилично тешко схватити што желе од везе. Њихов се партнер може својски трудити угодити им, али осећаће да никако не може задовољити мрачну Шкорпију. Нестабилни су у својим емоцијама, што доводи до тога да су у једном тренутку страствени, а већ у идућем хладни као лед, пише Индеx.хр.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолије су суздржане и резервисане и немогуће их је најерати да се отворе. Не воле да показују слабости, а свесни су да их љубав може довести у рањиви положај. Затворени су и не желе да показивају емоције па им је тешко да некога пусте у своје срце. Треба им особа којој ће моћи неизмерно да верују пре но што јој се препусте.

Јарац

Јарчевима је њихова практична природа главна препрека у проналаску љубави. Сваком односу приступају као пословној трансакцији, што не оставља пуно простора за љубав. Тешко их је натерати да отворе срце, због тога ће се партнер увек питати осећа ли Јарац ишта према њему или је ушао у везу јер је закључио да је то практичан и исплатив потез.

БОНУС ВИДЕО: