Venera u Lavu krenuće retrogradno 23. jula i trajaće sve do 3. septembra, a to znači povratak starih ljubavi i obnavljanje romansi. Kao i u slučaju retrogradnog Merkura, ova pozicija Venere nije povoljna za nove emotivne početke, a povratak na staro može na posletku da se ispostavi kao greška.

Retrogradna Venera doneće povratak starih ljubavi za znakove među kojima su Lavovi, Strelčevi i Ovnovi. Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Strelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno ne nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođeni uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

BONUS VIDEO: