Спој ова два хороскопска знака је практично неуништив, ово је комбинација страсти и неспутане енергије, ватрене природе и лудих жеља.

Реч је о сусрету ватреног мушкарца Овна и мистериозне жене Шкорпије. Компатибилност ова два знака у љубави је 100 посто.

Упркос чињеници да су ова два знака ватрена и импулсивна, компатибилност мушкарца Овна и жене Шкорпије врло је висока.

Осећаји који подсећају на живот на вулкану одговарају немирним представницима Воде и Ватре.

Фото: Профимедиа

 

 

Током раздобља романтике и састанака спремни су на велике подвиге и луде радње у љубави. Освајају и заводе једно друго без престанка. Ово је игра заљубљивања, страсти и флерта, али и грађења пријатељства.

Њихова је веза пуна авантуре и воле спонтаност. Шетње по високим крововима, љубљење на киши, концерти, забаве, сталне игре сексуалности и забава – све их то покреће. Али када се погледи сретну и завлада тишина, срца почну куцати само у ритму нежне љубави и оданости.

Интимна веза између Овна и Шкорпије једна је од најсензуалнијих, најнеобузданијих и најстраственијих. Партнери се савршено разумеју у кревету, не морају ништа доказивати ​​нити објашњавати. Невероватно висока компатибилност резултат је сличног љубавног темперамента и жеђи за љубавним открићима.

У брачним и породичним односима једнако је добра комбинација Ован – Шкорпија. Њихов пут је другачији: с експлозивном природом и јасном жељом за свачијим водством, уче да живе у компромису. Стално раде на својој вези, посвећују јој се, али наилазе и на турбуленције.

Међутим, ниједан од ова два знака не воли када је све потпуно мирно и статично, више воле динамику. Ако превладају неколико критичних изазова, њихова ће љубав трајати цео живот. Сваким изазовом постају све јачи и стварају бајку, пише Сторy.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".