Глумица Милица Милша (55) прославила се још пре неколико деценија улогама у популарним српским серијама, а њена каријера последњих година била је фокусирана најпре на главну улогу у теленовели "Игра судбине", да би потом наставила своју каријеру у серији "Закопане тајне".

Фото: Милена Анђела

 

 

Веома успешно сарађује са својим мужем, писцем и сценаристом, Жарком Јокановићем, који јој је и колега и животна љубав.

Како се писало, он би се, пре њихове везе, увек случајно појављивао баш на местима где би Милица и њихова садашња кума изашле, да би касније кума признала како је Жарко чекао спреман у капуту само да му она јави кад да крене да би срео Милицу.

Они су били у вези нешто више од месец дана и решили су да се венчају.

Фото: Инстаграм принтскрин/zarjok

 

 

- Жарко ме је запросио пре него што смо се први пут пољубили, а ја сам рекла "да". Очигледно нисам погрешила. Кроз дружење сам схватила да је духовит, шармантан, интелигентан, елоквентан. Импоновало ми је колико се трудио да ме освоји и да ми покаже колико ме воли. Често кажем да сам га прво заволела, па се заљубила у њега - открила је Милица.

Жарко је сада поделио једну емотивну објаву на свом Инстаграм профилу и открио како су њих двоје изгледали на својој веридби, на Палићу...

- Једна веридба на Палићу, на данашњи дан, пре 24 године... Волим те бескрајно, Емчићу мој најлепши - написао је он уз фотографију.

Милица и Жарко су судбоносно да изговорили пред 350 званица, а с обзиром да се њој није свиђала ниједна венчаница, њена другарица Маја јој је сашила баш онакву какву је желела.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

- Понуда у бутицима није била бог зна шта или ја нисам знала где да тражим венчаницу, па сам одлучила да ми је сашије моја другарица Маја. Међутим, ту се умешао Антоније, који је у филмовима гледао како деца иду за младом и носе вео, па је тражио да и њему то омогућимо. Онда смо морали и вео да додајемо. Иако ми је пријатељица сашила и малу белу хаљину, толико ми је било удобно у венчаници да нисам ни пожелела да се пресвучем. Те две хаљине и данас чувам у свом орману.

Милица има сина Антонија, ког је Жарко одгајио као да му је биолошки отац, а глумица је често истицала колико су њих двојица блиски, док име Антонијевог биолошког оца никад није открила.

БОНУС ВИДЕО: